Black Friday bij de online slager

Bij Black Friday denk je aan flatscreens, kleding en laptops. Allemaal met grote kortingen te koop bij de winkels waar ze graag wat ruimte maken voor het kerstassortiment. Maar je vindt nog veel meer Black Friday-aanbiedingen, zelfs de slager doet mee!

De online slager wel te verstaan en het gaat hier om Beef&Steak. Vanaf 20 november tot en met 23 november zijn er volop Black Friday aanbiedingen met korting tot wel 50%. Denk aan een sublieme Dry Aged T-bone steak met 25% korting en ook baby back spareribs met dezelfde korting.

Drumsticks vind je met 50% korting en er is nog veel meer. Iedere dag komen er nieuwe aanbiedingen bij dus het feest van korting gaat lekker door tot vrijdag! Dan kun je, als je voor één uur bestelt, je vlees zaterdag nog in huis hebben, ongeacht waar in Nederland je woont. Als je voor 60 euro of meer bestelt is de bezorging nog gratis ook.

Afhalers kunnen lekker inslaan op vrijdagmiddag en zaterdag, als ze kunnen kiezen uit de grootst mogelijke verzameling actieproducten die je ooit bij een slager hebt gezien. Op diezelfde dag komt pitmaster Harry Havinga de rubs van Don Marco’s demonstreren met een proeverij, dus snel in de benen voor een bezoek aan Beef&Steak in Ter Aar op vrijdag 23 november, vanaf 11:00 uur.